27 March 2013

(βίντεο) Ρούβας-Κόρινθος [24.03.2013.]

ΡΟΥΒΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-1
(33′ πεν Κορδονούρης – 40′ Παππάς φάουλ)



ΡΟΥΒΑΣ: Διαμαντής, Κίτσος, Πετράς, Σεντεμέντες, Ανυφαντακης, Κορδονούρης (+90 Κεφαλούκος), Μουρατίδης, Χατζησάββας (55' Μπολώσης), Αντωνάκης, Φουκαράκης, Παντελής.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Aρχοντάκης ,Κατσίκης (43' Τσουβαρτζίδης), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Λουμπαρδέας, Αράπογλου (67' Δασκαλάκης), Λούβρης, Γκάτσης, Λότας (75' Παπαευθυμίου), Πεχλιβανίδης.


20 March 2013

Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση και τους φιλάθλους της Προοδευτικής ...

Οι κορυδαλλιώτες δεν ξέχασαν τη φιλοξενία που έτυχαν στη Γέργερη και ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο.
Αυτός είναι κι ο λόγος που η ΠΑΕ Ρούβας εξέδωσε θερμή ευχαριστήρια ανακοίνωση.
"Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση και τους φιλάθλους της Προοδευτικής για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή και οι φίλοι της ομάδας μας στον μεταξύ μας αγώνα, φιλοξενία η οποία ήταν αντάξια του πρώτου γύρου. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ιστορική αυτή ομάδα και κάθε επιτυχία στους στόχους της.

 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας για το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξαν αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Λαζαρίδη, ενώ θα αποτελούσε παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γεργιανών και τους Γεργιανούς της Αθήνας για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα μας αλλά και το ασφαλιστικό πρακτορείο του Κων/νου Φραγκ. Σωμαρακάκη, το οποίο ανέλαβε τα έξοδα της παρουσίας μας στην εκδήλωση του Συλλόγου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ-ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ

ΤΟ Δ.Σ."

(βίντεο) Προοδευτική - Ρούβας [17.03.2013.] / Σεντεμέντες, Καλαμάκης, Αναστασάκης

Προοδευτική -Ρούβας  [0 - 1]
Με σκόρερ και πάλι τον Σεντεμέντε – όπως και στον Πύργο – ο Ρούβας πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη και έκανε ένα τεράστιο ΑΛΜΑ για την παραμονή του στην Football League 2. [1]

Προοδευτική -Ρούβας  [0 - 1]
Προοδευτική -Ρούβας  [0 - 1]. Photo: Prima Sport
H ομάδα της Γέργερης ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και στα πρώτα 20 λεπτά έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Σεντεμέντε και Παντελή.

14 March 2013

(βίντεο) Ρούβας - ΑΟ Γλυφάδα 2-2 [10.03.2013]

Ρούβας - ΑΟ Γλυφάδα 2-2
(7' Φουκαράκης, 18' Κορδονούρης - 47' Καϊμακαμούδης, 52' Φουντουκίδης)

Ο προπονητης της ομαδας του Ρούβα Αλέκος Κούρδογλου μίλησε στην web tv του prismasport.gr μετα το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Γλυφάδα


Διαιτητής:Σταθόπουλος (Αττικής)

Ρούβας: Διαμαντής, Γούτσιος,Σεντεμέντες,Ανυφαντάκης,Κορδονούρης,Μουρατίδης (61' Ελκεμανς),Χατζησάββας (55' Κεφαλούκος),Αντωνάκης,Φουκαράκης,Παντελής (46' Τζιράκης).

Γλυφάδα: Xώνος,Φουντουκίδης,Κολοτούρος,Καζαντζής,Μουστόγιαννης,Σκάρος (80' Νικολτσής),Λημνιός,Κοκκάλης (39' Τασόπουλος),Καζάντζής,Χατζησαίας,Κόντης (33' Καιμακαμούδης),Σηφάκης.

TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

04 March 2013

Πανηλειακός - Νερά Ρούβας [03.03.2013.]


Paniliakos - PAE Rovas 03-03-2013
Πανηλειακός - Νερά Ρούβας [1 - 2] Photos: Crete sport.gr

Πανηλειακός - Νερά Ρούβας [1 - 2]
(21' Βλαχόπουλος / 8' Σεντεμέντες, 36' αυτ Φ. Παναγόπουλος)

To σπουδαίο τρίποντο για τον Ρούβα ήρθε στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Σεντεμέντε και Κορδονούρη και πλέον η ομάδα της Γέργερης μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή από την στιγμή που φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική την Γλυφάδα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...