26 February 2013

(βίντεο) Ρούβας - Αχαρναϊκός [24.02.2012.]


Ρούβας-Αχαρναϊκός    1-2
(34' Παντελής σουτ-29' Κουμπρόγλου σουτ, 81' Ραχίμ σουτ)

Ρούβας (Καμπερίδης): Διαμάντης, Γούτσιος, Ταβλαδοράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης (75' Φουκαράκης), Λαζαρίδης (69' Αντωνάκης), Παντελής, Χατζησάββας, Μπολόσης (46' Σεντεμέντες).

Αχαρναϊκός (Θανέλλας): Παγουδής, Μανάλης, Μαγγίνας, Βεστάκης (77' Τεντόπουλος), Κουμπρόγλου (+90 Χαφούς), Γκέζο, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Αμπντελ (+90 Κουμπαρούλης), Νεόφυτος.

Διαιτητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά), Βοηθοί: Mαραγκουδάκης (Χανίων) Γεωργακόπουλος (Πειραιά).
 Ρούβας - Αχαρναϊκός Photo: PrimaSport.gr

18 February 2013

(βίντεο ) ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ [17.02.2013.]


ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ [1 - 0]

Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν από το πρώτο λεπτό. Το σουτ του Κεφαλούκου στο 5΄ δεν ανησύχησε τον Κοψαχείλη που είδε την μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
Rouvas Kalamata 1-0
ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ live. Photo Prima Sport 
Οι φιλοξενούμενοι 3 λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν ο ο Τρίψας πήρε την κεφαλιά αλλά ο  Διαμαντής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Ο πρόεδρος του Ρούβα αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, τον Πλατανιά, αλλά και στον Εργοτέλη


11 February 2013

Φωστήρας – Ρούβας [10.02.2013.]

Κορδονούρης: «Ξεκινάει την αντεπίθεση του ο Ρούβας»

Φωστήρας – Ρούβας [0 - 0]


πηγή: PrimaSport.gr
Απόδοση: Κώστας Κεφαλογιάννης 
Ανταπόκριση: Μάνος Χρυσός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ρούβα με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League 2.
 Το αποτέλεσμα αδικεί σαφώς τους Κρητικούς που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. 

10 February 2013

Μ. Αναστασάκης: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Ρούβας"

πηγή: CreteSports.gr
Γράφει ο  Απόστολος Δέρβας
Μ. Αναστασάκης: "O Ρούβας πρωταθλητής στις καρδιές όλων!"
 Κατ'αρχάς δεν έκρυψε τις ανησυχίες όλων στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, στην απαρχή της προσπάθειας:

"Θα τα καταφέρουμε; Ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο, φοβούμενοι μήπως το όνειρο γίνει εφιάλτης, όταν πέρυσι ο Ρούβας, η δική μας ομάδα, ξεκινούσε το παρθενικό του ταξίδι στην Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του." Κι όμως, η επιλογή ήταν η δημιουργία ΠΑΕ (και όχι ΤΑΠ) και μάλιστα πολυμετοχικής, κάτι που αποδείκνυε τη σοβαρότητα της προσπάθειας.

(φιλικό) ΟΦΗ - ΡΟΥΒΑΣ [04.02.2013.]




Φιλική ήττα με 0-2 από τον πολύ καλό Ρούβα, γνώρισε ο ΟΦΗ τη Δευτέρα το απόγευμα (04/02) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.


ΟΦΗ: Γουναρίδης (41’ Συνάνης), Μπούρμπος (41’ Βλαχάκης), Βαλεριάνος (50’ Μπαμπουλάκης), Μακρής (50’ Δαμιανάκης), Κολιακουδάκης (41’ Φαζός), Κυζιρίδης, Ζαχαράκης, Καπουράνης, Νύκταρης, Ροβίθης, Κανούλας (10’ λ.τ Χατζηκοσμάς)

Ρούβας: Διαμαντής (50’ Λυράκης), Ταβλαδωράκης (23’ Κίτσος), Γούτσιος (41’ Αντωνάκης), Κορδονούρης, Ανυφαντάκης (41’ Σεντεμέντες), Κεφαλούκος (67’ Ντελία), Μουρατίδης (61’ Βάσος), Χατζησάββας (51’ Φουκαράκης), Παντελής (61’ Χ. Καμπερίδης), Λαζαρίδης (61’ Λυκούδης), Μπολόσης (51’ Έκελμανς).

ΟΦΗ - ΡΟΥΒΑΣ  φιλικό αγώνα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...