27 October 2012

ΡΟΥΒΑΣ «ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ»

ΡΟΥΒΑΣ - «Κανένα θέμα προπονητή», λέει ο Μουζουράκης

Πίκρα για τον αποκλεισμό αλλά ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 70’ του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου επικρατεί στον Ρούβα ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Μανόλης Μουζουράκης με δήλωση του στην «Π» διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει θέμα προπονητή «Αυτά που γράφονται για προπονητή είναι φαντασιώσεις εκείνων που τα γράφουν. 

Δεν υπάρχει κανένα θέμα και απορώ πώς γράφονται όλα αυτά. Ίσα-ίσα που η ομάδα πήγε πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έγινε».

Στην ομάδα της Γέργερης υπάρχει προβληματισμός για την αντιμετώπιση από την διαιτησία και όπως έλεγαν χθες αν χάθηκε η πρόκριση ένας από τους βασικούς λόγους ήταν τα σφυρίγματα του κ. Μπινιχάκη. 

Πλέον ο Ρούβας στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανηλειακό που θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. 
Το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνει φιλικό αλλά θα γίνουν προπονήσεις κυρίως για τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. 

25 October 2012

(βίντεο) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012/13: ΡΟΥΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ  2012-2013 
ΡΟΥΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

Πολύ κοντά σε μια σημαντική πρόκριση στη β΄φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασε ο Ρούβας σήμερα στο παιχνίδι που έδωσε στη Γέργερη με τον Εθνικό Γαζώρου από τον οποίο ηττήθηκε με 1-3 παρά το γεγονός ότι μέχρι το 75΄ προηγούταν με 1-0 . 

Αν και για 75΄ λεπτά προηγούταν με 1-0 ο Ρούβας δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για την β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς ηττήθηκε με 1-3 την Πέμπτη το απόγευμα στη Γέργερη από τον Εθνικό Γαζώρου σε αγώνα νοκ-άουτ για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ρούβας άνοιξε το σκορ από νωρίς καθώς μόλις στο 5΄ κέρδισε πέναλτι με τον Αντωνάκη που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Βαλσαμάκη . 

Ο Κορδονούρης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Γέργερης. Στη φάση αυτή ο προπονητής του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μπινιχάκη ζητώντας την αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων όμως αντ΄ αυτού ο Μπινιχάκης απέβαλε τον προπονητή του Ρούβα από το παιχνίδι.

Ο Ρούβας έχασε μια καλή ευκαιρία στο 15΄ σε σουτ του Πετρά , ενώ ο Εθνικός Γαζώρου που στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς στο 44΄όταν  Κωνσταντινίδης σέντραρε από τα δεξιά και ο Ναλμπάντης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστοδουλάκη.

Η ομάδα της Γέργερης στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον μέχρι και το 76΄ όπου ο Ναλμπάντης με σουτ έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους και τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης. 
Το γκολ αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που πέντε λεπτά αργότερα στο 81΄ κατάφεραν να κάνουν το 1-2 με τον Χαριτίδη να εκμεταλλεύται το τραγικό λάθος της άμυνας του Ρούβα ανάμεσα στον Ανυφαντάκη και τον Χριστοδουλάκη και με πλασέ να χαρίζει τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του.
CretePlus.gr

          VS 

1η Φάση, Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012
ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜ. ΓΕΡΓΕΡΗ, 14:30

Διαιτητής: Μπινιχάκης Ιωάννης (Λασιθίου),  Α΄ Βοηθός: Βλάσσης Εμμανουήλ (Λασιθίου), Β΄ Βοηθός: Κοκμότος Ιωάννης (Ρεθύμνου), 4ος Διαιτητής: Ντοκάκης Κυριάκος (Χανίων), Παρατηρητής: Μητροφάνης Γεώργιος (Αθηνών)


ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Χριστοδουλάκης, Λυράκης, Τζιράκης, Ντελία, Λυκούδης, Κίτσος, Κορδονούρης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Γεωργιάδης, Γκόγκας, Ζιγκερίδης, Καπίας, Καρυπίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Κρυστάλλης, Κωνσταντινίδης.


Στο χειρουργείο ο Λουμπάκης


Στο μεταξύ τον δρόμο για το χειρουργείο θα πάρει τις επόμενες μέρες ο Λουμπάκης. Ο νεαρός παίκτης δεν γλίτωσε τους χιαστούς και πλέον αναγκαστικά θα πρέπει να χειριουργηθεί για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι του. 

Η επέμβαση θα γίνει σε κλινική της Αθήνας από τον γιατρό της ομάδας κ. Τζοάνο, πιθανότατα την Παρασκευή. Φυσικά ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον κ. Δρακόπουλο για το επόμενο 5μηνο-6μηνο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σχεδόν όλη την χρονιά μετά την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του στο ματς με τον Αχαρναϊκό. 

Πατρίς :


Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Ρούβας
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2012/13

Η 71η διοργάνωση στην Ελλάδα του Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανδρών διεξάγεται με την συμμετοχή ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών (Σούπερ Λίγκ,Φούτμπολ Λίγκ, Φούτμπολ Λίγκ 2).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου:

Οδυσσέας Κορδελιού-Δόξα Δράμας 1-0
(61’ Ευθυμιάδης)

Κασσιόπη-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2 (1-3 στα πέναλτι)
(66’ Πετρογιάννης - 75’ Φάμπιο, 78’ Στεφανίδης)

23 October 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔOΣ 2012-2013



ΡΟΥΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

1η Φάση, Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜ. ΓΕΡΓΕΡΗ, 14:30

          VS 


Το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο διοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και είναι η δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το πρωτάθλημα της Α' εθνικής (Σούπερ Λιγκ).


1η ΦΑΣΗ (23-24-25 Oκτωβρίου 2012)
1.Ρούβας - Εθνικός Γαζώρου
2.Αχαρναϊκός - Λάρισα
3.Οδυσσέας Κορδελιού - ∆όξα ∆ράµας
4.Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών
5.Προοδευτική - ΑΕΠ Ηρακλής
6.Κόρινθος - Απόλλων Σµύρνης
7.Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών
8.Χανιά - Φωκικός
9.Καλαµάτα - Θρασύβουλος
10.Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων
11.Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός
12.Εθνικός Αστέρας - Καλλονή
13.Τηλυκράτης - Νέα Καβάλα
14.Πανηλειακός - Παναχαϊκή
15.Βατανιακός - Νίκη Βόλου
16.Ακαδηµία Πλαταµώνα - Εργοτέλης
17.Εθνικός Σιδηροκάστρου - Αναγέννηση Επανοµής
18.Γλυφάδα - Πανσερραϊκός
19.∆όξα Κρανούλας - Πιερικός
20.Αστέρας Μαγούλας - Ολυµπιακός Βόλου
21.Απόλλων Καλαµαριάς - Καλλιθέα
22.Φωστήρας - Ζάκυνθος
23.Τύρναβος - Οικονόµος Τσαριτσάνης

22 October 2012

(βίντεο) Αχαρναϊκός – Ρούβας [21.10.2012]

Αχαρναϊκός – Ρούβας   [0 - 1]

Πολύ κοντά σε θετικό αποτέλεσμα βρέθηκε στο Μενίδι ο Ρούβας, αλλά το τέλος "λύγισε".

Η ομάδα της Γέργερης ηττήθηκε με 1-0 από τον Αχαρναϊκό του Χανιώτη φορ Βεστάκη (φώτο) με το γκολ να σημειώνεται στο 81' από τον Δασκαλάκη.

Το συγκρότημα του Αντώνη Δρακόπουλου είχε ευκαιρίες με τους Ανωγειανάκη και Έκελμανς, με τον Βέλγο φορ να μην μπορεί να σκοράρει στο 83'.

Πέρα από το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Λουμπάκη, που αποχώρησε στο 22' και υπάρχουν φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού. [3]



14 October 2012

(βίντεο) Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι [13.10.2012.]

O ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Ρούβα, σε φιλική αναμέτρηση στο Τυμπάκι.

Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι
 Ρούβας : Χριστοδουλάκης (68΄ Γκολέμης), Ταβλαδωράκης (77΄ Κίτσος), Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες (50΄ Γκονζάλες), Λουμπάκης (80΄ Παναγιωτίδης), Πετράς (89΄ Ντελία), Κορδονούρης, Χατζησάββας (63΄ Έκελμανς), Αντωνάκης (53΄ Λυκούδης), Γκάτσης (53΄ Φουκαράκης), Ανωγειαννάκης (66΄ Πλουσής)

11 October 2012

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟΚρουσώνα

20:02 Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012      Συντάκτης:  
GreekFootball.gr


Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟΚρουσώνα την Κυριακή στη Γέργερη.

02 October 2012

ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ : Με την ευλογία της εκκλησίας


Επισήμως …και με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά σήμερα Παρασκευή 28/9 απόγευμα ο Ρούβας με τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Γέργερης παρουσία των ποδοσφαιριστών του διοικητικού συμβουλίου και των φίλων της ομάδας. 

Αμέσως μετά τον αγιασμό οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο για την καθιερωμένη φωτογράφιση και στη συνέχεια προπόνηση , ενώ την ίδια ώρα οι παράγοντες συμμετείχαν σε διοικητικό συμβούλιο στα αποδυτήρια. Μετά το πέρας της προπόνησης όλοι μαζί παρακάθισαν σε τραπέζι με αντικριστό που προσέφερε ο πρόεδρος με αφορμή και τη γέννηση του γιού του .
Επισήμως και με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε ο Ρούβας
Με την ευλογία της εκκλησίας

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Νοτίου ομίλου της Football League όπου μετέχουν οι κρητικές ομάδες

Στις 21 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος της Football League 2 με Ρούβα και ΑΟ Χανιά να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από την Αθήνα ενώ η Επισκοπή έχει ρεπό.

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2012, 14:39 Eπιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα αργότερα από την προγραμματισμένη πρεμιέρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2 καθώς η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...