19 September 2012

Ρούβας: Σημαντική φιλική νίκη επί του Πλατανιά στα Χανιά


Ρούβας: Σημαντική φιλική νίκη επί του Πλατανιά στα Χανιά με 1-0
Σημαντική φιλική νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά που χρησιμοποίησε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στ ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα στα Χανιά πέτυχε ο Ρούβας, που φαίνεται ότι πήρε… μπροστά, καθώς συνδίασε το αποτέλεσμα με πολύ καλή απόδοση. 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χατζησάββας στο 31ο λεπτό.

Έκλεισε το ρόστερ με Γκολέμη ο Ρούβας


Με την απόκτηση του Κώστα Γκολέμη ο Ρούβας ολοκλήρωσε τη φετινή μεταγραφική του δραστηριότητα.

Παίκτης του Ρούβα είναι από την Πέμπτη 13/9 ο Κώστας Γκολέμης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του σωματείου της Γέργερης και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με τους "κυανόλευκους" οι οποίοι ολοκλήρωσαν έτσι τις κινήσεις τους στο θερινό μεταγραφικό "παζάρι".

Το θέμα του τερματοφύλακα αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική εκκρεμότητα για το Ρούβα, με τον Αντώνη Δρακόπουλο να έχει πλέον στη διάθεση του το σύνολο του έμψυχου δυναμικού με το οποίο θα πορευτεί.

Μ. Αναστασάκης: «Η πολιτεία έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη»


Για την απόφαση της Football League να τοποθετήσει τους «τρεις» στη Β’ Εθνική, αλλά και για τον Ρούβα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο πρόεδρος της ομάδας της Γέργερης και μέλος της διοργανώτριας αρχής Μανόλης Αναστασάκης.

Αρχικά στη συνέντευξή του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο κ. Αναστασάκης έκανε ένα γενικό σχόλιο για την απόφαση της τοποθέτησης των τριών στη Football League: 
«Εξεπλάγην από όλη την διαδικασία. Ήταν όλα πρωτόγνωρα πράγματα. Υπήρχε μια ποικιλία γνωμών και απόψεων. Για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνεται η πολιτεία γιατί αυτή τα έκανε πέρυσι έτσι με τις αποφάσεις της και η πολιτεία οφείλει να τα βάλει σε μια σειρά. 
Μοιραία «το μπαλάκι» έπεσε και πάλι στη Football League. Δεν σας κρύβω την αγωνία που είχα γιατί ανέλαβα να ψηφίσω για αυτές τις ομάδες.

07 September 2012

(βίντεο) Εργοτέλης - Ρούβα


Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Ρούβας στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, με τον Γκόγκιτς να μην χρησιμοποιεί κανένα από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.
«Απογοητεύτηκαν» όσοι βρέθηκαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου για να δουν τους τρεις τελευταίους παίκτες που απέκτησε ο Εργοτέλης, καθώς κανείς τους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής μιας και κρίθηκαν ανέτοιμοι. Αντίθετα ευχαριστήθηκαν με το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο που πρόσφεραν -στο πρώτο ημίχρονο κυρίως- οι δύο ομάδες.

Ίδια εικόνα του Εργοτέλη συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά του παιχνίδια, πάρα πολύ καλή του Ρούβα ο οποίος έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη φιλική του αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

Mανόλης Αναστασάκης: "Tιμητική η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της ΕΠΑΕ"

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Football League-Football League 2 εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Ρούβα Μανόλης Αναστασάκης, o oποίος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν για την εκλογή του.
Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Football League-Football League 2 εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Ρούβα Μανόλης Αναστασάκης. Μια εξέλιξη ιδιαίτερα τιμητική για τον Ρούβα και την Κρήτη γενικότερα που αποκτά μια δυνατή και συνάμα «καθαρή» φωνή στα κέντρα των αποφάσεων.
O Μανόλης Αναστασάκης 
Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Football League-Football League 2 εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Ρούβα Μανόλης Αναστασάκης. Μια εξέλιξη ιδιαίτερα τιμητική για τον Ρούβα και την Κρήτη γενικότερα που αποκτά μια δυνατή και συνάμα «καθαρή» φωνή στα κέντρα των αποφάσεων. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...