27 July 2012

Ο εκλιπών ήταν ένα κόσμημα για το χώρο του ποδοσφαίρου - ο Απόστολος Παπουτσάκης

"Καλό ταξίδι πρόεδρε... Πάντα στις καρδιές μας... Πάντα κοντά μας...", έγραψαν οι παίκτες σε φωτογραφία του Απόστολου Παπουτσάκη
"Καλό ταξίδι πρόεδρε... Πάντα στις καρδιές μας... Πάντα κοντά μας...",
έγραψαν οι παίκτες σε φωτογραφία του Απόστολου Παπουτσάκη

Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη εξέδωσε και η ΠΑΕ Ρούβας.

Στην ανακοίνωση αυτή το σωματείο της Γέργερης αναφέρει:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της «ΠΑΕ Ρούβας, Νερά Ρούβας” συγκλονισμένα στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, όπως και ολόκληρη η περιοχή της Γέργερης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους του και την οικογένεια του Εργοτέλη. Ο εκλιπών ήταν ένα κόσμημα για το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά πάνω από όλα ήταν ένας Άνθρωπος άξιος πρεσβευτής των ιδανικών της αξιοπρέπειας και του ήθους.

Το κρεοπωλείο Δατσέρης σήκωσε την κούπα


Έπεσε η αυλαία του 35ου τουρνουά “ξενοδοχείο Megim” 8X8 στο calcetto με τον τελικό ανάμεσα στις 2 ομάδες φιναλίστ ΚΟΖΑΜΠΑΤΖΗ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΤΣΕΡΗΣ με τους δεύτερους να “βγαίνουν” νικητές με σκόρ 3-5. Αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς το σκορ είχε διαμορφωθεί 3-4 και το τελικό 3-5 γράφτηκε με πέναλτι!
Το κρεοπωλείο Δατσέρης σήκωσε την κούπα
Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε και μέσα και έξω απο το γήπεδο τόσο απο τους ποδοσφαιριστές όσο και απο τους φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν στο calcetto για να παρακολουθήσουν έναν ενδιαφέρων αγώνα.

Επειτα ακολούθησαν οι απονομές των φιναλίστ του πρώτου σκόρερ, του καλύτερου τερματοφύλακα της ομάδας “ήθους” και της ομάδας με την πολύχρονη παρουσία στα τουρνουά του calcetto.
Οι πρωταθλητές του 35ου Τουρνουά “Κρεοπωλείο Δατσέρης” παίρνουν το κύπελλο
απο τον διευθυντή της ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ Μανώλη Μουζουράκη


Για τις απονομές παραβρέθηκαν οι :Άρης Κουκλινός , Τσαμπουράκης Νίκος , Καταξινός Νίκος ο διευθυντής της ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ Μανώλης Μουζουράκης και ο δημοσιογράφος τους Athleticradio.gr και του Athletic Radio 104.2, Μανόλης Χρονάκης.


Το calcetto επίσης τίμησε τους γονείς του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Κώστα Κανιτάκη καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του calcetto και είχε ξεκινήσει το 35ο τουρνουά ως μέλος της ομάδας των “Αδισταχτων”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...