29 February 2012

Ταουσιάνης: «Η νίκη αφιερωμένη στον Μανασάκη»


Στον αντιπρόεδρο του Ρούβα, Μιχάλη Μανασάκη, που έπεσε θύμα τροχαίου κατά την επιστροφή του από το χορό της ΠΑΕ και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας ο Γιάννης Ταουσιάνης.
ο Γιάννης Ταουσιάνης
Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα CreteSports
ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν δεν κερδίζαμε. Ήταν συγκλονιστικά και τα παιδιά.
Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από στημένες φάσεις και έχουμε και τις ενστάσεις μας για το πέναλτι με το οποίο ισοφαριστήκαμε στο 87’.
 Όλοι μας αφιερώνουμε τη νίκη στο μέλος της οικογένειάς μας, τον Μιχάλη Μανασάκη και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε μέσα από τη δουλειά μας να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας στο τέλος».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν επέστρεψε με την αποστολή του Ρούβα στο Ηράκλειο, αλλά μετέβη στην Κομοτηνή, προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητών UEFA Pro. Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (29/02) οι προπονήσεις του Ρούβα θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Τόλη Παπακώστα.

26.02.2012.
Κρίσιμη η κατάσταση του Μανασάκη
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αντιπρόεδρος του Ρούβα, Μιχάλης Μανασάκης.
Ο αντιπρόεδρος του Ρούβα είχε τροχαίο ατύχημα κατά την επιστροφή του από το χορό της ομάδας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν ένα λόγο παραπάνω να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, καθώς άπαντες στην ομάδα θέλουν να την αφιερώσουν στον Μιχάλη Μανασάκη.



Ασταμάτητο «τρένο» με πορεία... πρωταθλητισμού ο Ρούβας!

Oμάδα ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ
Από τους μηδέν βαθμούς με το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, στις πέντε διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς ήττα έφτασε ο Ρούβας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει έντεκα πόντους που τον έχουν φέρει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο κοντά στο στόχο της σωτηρίας!

Μία αγωνιστική προτού αναλάβει ο Γιάννης Ταουσιάνης την τεχνική ηγεσία του Ρούβα, η ομάδα της Γέργερης ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2. Ένα αήττητο σερί που την έχει φέρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Μέχρι και την 4η αγωνιστική,οι Κρητικοί δεν είχαν καταφέρει να βάλουν βαθμούς στο… σακούλι τους. Έκτοτε και μετά τη χθεσινή (26/02) επικράτησή τους (3-2) κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, ο Ρούβας μετρά πέντε σερί αγωνιστικές δίχως ήττα, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και συνολικά έντεκα βαθμούς, εκ των οποίων οι οκτώ με προπονητή τον Γιάννη Ταουσιάνη!

Επίσης, τα οκτώ τέρματα που έχουν στο ενεργητικό τους οι Κρητικοί έχουν επιτευχθεί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μόλις το ένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανηλειακό.

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ έχει σημειώσει ο 24χρονος επιθετικός, Αλέξανδρος Περογαμβράκης, που χθες (26/02) πέτυχε χατ τρικ απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Τέλος, το αξιοσημείωτο είναι ότι από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 26 Φεβρουαρίου, οπότε διεξήχθησαν η 6η έως την 10η αγωνιστική, ο Ρούβας πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μαζί με τους Απόλλωνα Σμύρνης και Πανηλειακό, που έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Ακολουθεί η Ζάκυνθος με εννιά πόντους.
=
Οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες από την 6η έως την 10η αγωνιστική:
Απόλλων Σμύρνης    12
Πανηλειακός    12
Ρούβας    11
Ζάκυνθος    9
ΑΟ Γλυφάδας    6
Καλαμάτα    5
Αστέρας Μαγούλας    4
Ηλυσιακός    4
ΠΑΟ Ρουφ    3
Προοδευτική    2
ΑΟ Χανιά    1



Πηγή: OnSports.gr

"Να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας"

Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας [2 - 3]


"Να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας"


Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης, λίγο μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Μαγούλας, δήλωσε στο CreteSports.gr:
 «Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν δεν κερδίζαμε. Ήταν συγκλονιστικά και τα παιδιά. 
Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από στημένες φάσεις και έχουμε και τις ενστάσεις μας για το πέναλτι με το οποίο ισοφαριστήκαμε στο 87’.
 Όλοι μας αφιερώνουμε τη νίκη στο μέλος της οικογένειάς μας, τον Μιχάλη Μανασάκη και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. 
Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε μέσα από τη δουλειά μας να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας στο τέλος». 

Πηγή:  CreteSports.gr

Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας [26.02.2012.]

Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας [2 - 3] 
Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Ρούβας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Γιάννη Ταουσιάνη. 
Photo by stoplekto.gr
Η ομάδα της Γέργερης στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 σημείωσε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας με 2-3 βάζοντας στην ζώνη του υποβιβασμού τους γηπεδούχους . 

Από την άλλη ο Ρούβας απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την 10η θέση του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Μαγούλας με 8 βαθμούς σε αντίθεση με την ομάδα της Γέργερης που έχει 11 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Γ. Ταουσιάνη σε ένα συναρπαστικό ματς σε εξέλιξη ήταν ο Αλέξης Περογαμβράκης που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του χαρίζοντας της μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. [1]

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Photo by stoplekto.gr

Στα πρώτα 45′ ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες αλλά ο Ρούβας με σωστή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ.
Στο 13′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του χριστοδουλάκη. 

Εντεκα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Ιορδανίδη απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο πορτιέρο του Ρούβα. Στην συνέχεια 29′ ο Περογαμβράκης απο ασίστ του Ταχμαζίδη με διαγώνιο σούτ έξω απο την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 0-1.

 Πέντε λεπτά αργότερα φάουλ του Χρυσάφη απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης και ο Τσούπρος με ανάποδο γυριστό σούτ μέσα απο την περιοχή έφερε το μάτς στα ίσια 1-1. Ενα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ιορδανίδης μπήκε στην καρδιά της άμυνας του Ρούβα σούταρε και απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης.

Photo by stoplekto.gr
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 48′ δυνατό σούτ του Ταχμαζίδη έφυγε άουτ.Δώδεκα λεπτά αργότερα ίδια τύχη είχε το σούτ του Ιορδανίδη. Στην συνέχεια 62′ ο Κορνελάτος έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή ανατράπηκε απο τον Τζιράκη ο διαιτητής κοντά στην φάση έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαματρυρίες των γηπεδούχων. 

Δυο λεπτά αργότερα 64′ ο Περογαμβράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Μαρή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Περογαμβράκης σημείωσε το 1-2. 
Στην συνέχεια 70′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη απο 25μ ανάγκασε τον Χριστοδουλάκη να διώξει σε κόρνερ. Ενα λεπτό αργότερα ο Σιακαβάρας έδωσε την ασίστ στον Μανίκα που έπιασε το σούτ μέσα απο την περιοχή που απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης.

Photo by stoplekto.gr

Στο 87′ ο Μπούγιας μπήκε στην μικρή περιοχή ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα Χριστοδουλάκη ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι την εσχάτη των ποινών κτύπησε ο Ιορδανίδης και έφερε το μάτς στα ίσια 2-2. 
Στο 3′ των καθυστερήσεων ο Μαραγκάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή ανατράπηκε απο τον Παλιγκίνη ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Περογαμβράκης που ανέλαβε την εκέλεσή του έγραψε το 2-3. [2]





ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Στέλιος Βογιατζής): Παλιγκίνης,Κουσουρής,Σιακαβάρας,Τσούπρος,Μαρής,Λάμπρου,Κονέ,Χρυσάφης(78′Ρόκκας),ΙορδανίδηςΜανίκας(76′Μπούγιας),Σερέπας(57′Κορνελάτος).
ΠΑΓΚΟΣ:Μπαλασάκης,Πατσιονίδης,Λελούδας,Ρόκας,Μπούγιας,Κορνελάτος,Μπεχλής.


ΡΟΥΒΑΣ: (προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης(57′Τζιράκης-70′Αντωνάκης), Παπαχρήστος, Πατέλης,Ανυφαντάκης,Κορδονούρης,Σταθόγλου(85′Μαρουγκάκης),Πουλάκης, Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης, Περογραμβάκης.
ΠΑΓΚΟΣ: Καλαμοίρης,Φουκαράκης,Αντωνάκης,Δεληθωμαίδης,Τζιράκης,Μαραγκάκης,Σεντεμέντες.
Ανέστης Τσακίρογλου


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Γουργιώτης (Αν. Αττικής)Κίτρινες: Ταχμαζίδης 9′ Κονέ 54′ Σιακαβάρας 76′ Χριστοδουλάκης 87′ Παλιγκίνης 90+


Πηγή:
[1] stoplekto.gr
[2] FlashNews.gr

Ευχαριστήριο ΠΑΟ Ρουφ σε Ρούβα



[ 21.02.2012]
Τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ από τη διοίκηση του Ρούβα στο μεταξύ τους παιχνίδι και συγκεκριμένα από τον πρόεδρό της, Μανώλη Αναστασάκη, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η αθηναϊκή ΠΑΕ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η  ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ευχαριστεί την ΡΟΥΒΑΣ-ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Μανώλη Αναστασάκη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ των ομάδων μας στο γήπεδο της Γέργερης».

Πηγή: OnSport.gr

20 February 2012

Χοροσπεριδα Π.Α.Ε Ρουβας Νερα Ρουβας

Π.Α.Ε. ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ: Χοροσπεριδα Π.Α.Ε Ρουβας Νερα Ρουβας: EΤΗΣΙΟΣ ΧOΡΟΣ ΠΑΕ ΡΟΥΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 – 02- 2012 Κέντρο διασκέδασης "ΑΝΑΚΤΟΡΟ" Στο 2ο χλμ Μοιρών-Ζαρού Τηλ. επικοινωνίας: 69 - 7709 - 6032, 69 - 3274 - 3393

Αντωνάκης: "Μια οικογένεια"

 Θοδωρής Αντωνάκης 

      Για την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ μίλησε ο σκόρερ του Ρούβα Θοδωρής Αντωνάκης και στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που δεν αξιοποίησε η ομάδα του και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο σκόρερ του Ρούβα Θοδωρής Αντωνάκης, μιλώντας στο CreteSports.gr, δεν θέλησε να κρυφτεί και αναγνώρισε ότι το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ πήγε χαμένο.

    "Στα πρώτα λεπτά δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι, είχαμε ευκαιρίες αλλά η αδράνεια που δείξαμε στο 0-1 μας έφερε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα" είπε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Ταουσιάνη, που χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό της ισοπαλίας με τον ΠΑΟ Ρουφ.

"Κοιτάζουμε τώρα το επόμενο παιγνίδι στη Μαγούλα, όμως σε ο,τι αφορά τους αντιπάλους, δεν κοιτάζουμε ομάδες, απλώς ζητάμε να παίρνουμε βαθμό βαθμούς. Θα έπρεπε με ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους να παίρνουμε 3 βαθμούς" τόνισε ο Θοδωρής Αντωνάκης. Ο σκόρερ των κρητικών πάντως είχε να πει για τη συνέχεια πως ήταν απλώς η σειρά του να βοηθήσει τον Ρούβα, μια ομάδα στην οποία όλοι είναι "μια οικογένεια" όπως περιέγραψε το κλίμα.

Πηγή: cretesports.gr
2012-02-20

Ρούβας - ΠΑΟ Ρουφ [19.02.2012.]

Ρούβας - ΠΑΟ Ρουφ  [ 1-1 ]

Π.Α.Ε. ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ
09.02.2012.

2:57  Φίλες και φίλοι καλησπέρα από το δημοτικό γήπεδο της Γέργερης, εδώ όπου σε ελάχιστα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟ Ρουφ για τη Football League 2
2:58  Με δυο σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο Ρούβας τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο λόγος για τον Δομίνικο Πλουσή που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής στον αριστερό αστράγαλο και για τον Μανώλη Ρουμπάκη, ο οποίος είναι κλινήρης με ίωση.
3:02  Σέντρα στο παιγνίδι, με περίπου 300 φίλους των γηπεδούχων στις εξέδρες
3:02  Με τα γαλάζια αγωνίζεται ο Ρούβας, με πορτοκαλί εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι

07 February 2012

Χοροσπεριδα Π.Α.Ε Ρουβας Νερα Ρουβας


EΤΗΣΙΟΣ ΧOΡΟΣ ΠΑΕ ΡΟΥΒΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 – 02- 2012
Κέντρο διασκέδασης "ΑΝΑΚΤΟΡΟ"


Στο 2ο χλμ Μοιρών-Ζαρού
Τηλ. επικοινωνίας: 69 - 7709 - 6032, 69 - 3274 - 3393



Στέλιος Μπικάκης 




Κέντρο διασκέδασης "ΑΝΑΚΤΟΡΟ"

"Το χαμόγελο του παιδιού" και ο Ρούβας


"Το χαμόγελο του παιδιού" και ο Ρούβας

Ο Ρούβας ευαισθητοποιείται από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η κοινωνία μας και θέλησε να δείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο σύλλογος θα διαφημίζεται πλέον στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας αφιλοκερδώς κάτι που γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος Μανώλης Αναστασάκης. 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί αλλά θα επεκταθεί σε άλλες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου που θα γίνουν στο μέλλον από την ΠΑΕ.
Στόχος, να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο!
-----








Με μόνο 1€ συμμετέχεις και εσύ στην προσπάθεια να συνεχίσει η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για Παιδιά SOS 1056 να στηρίζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη. 
http://www.hamogelo.gr/4-1/910/Enas-Xamogelastos-Selidodeikths-gia-thn-Ethnikh-Thlefonikh-Grammh-gia-ta-Poidia-SOS-1056

01 February 2012

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [29.01.2012.]

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [ 0 - 0 ]

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [ 0 - 0 ]
Ο Ρούβας απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 στην έδρα του Ηλυσιακού και διεύρυνε το αήττητο σερί του στα τρία παιχνίδια.


Ικανοποίηση επικρατεί στο Ρούβα αφού για τρίτη σερί αγωνιστική η ομάδα παρέμεινε αήττητη καθώς επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλία από το γήπεδο του Ηλυσιακού.

 Οι δυο νίκες και η μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς έχουν τονώσει την ψυχολογία των νεοφώτιστων οι οποίοι με νίκη την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ θα σκαρφαλώσουν για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη νίκη στα Χανιά, ο Ρούβας απέσπασε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ηλυσιακό.

Eίπε το “ναί” στον Ρούβα ο Μαν.Ρουμπάκης!



Στον Ρούβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανόλης Ρουμπάκης! 
Στον Ρούβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανόλης Ρουμπάκης!
Ο έμπειρος αμυντικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, από το περασμένο καλοκαίρι απάντησε θετικά στους ανθρώπους της ομάδας της Γέργερης στην πρόταση που του είχε γίνει. Ο παίκτης συμφώνησε για έξι μήνες και ήδη η ομάδα της Γέργερης κάνει προσπάθεια να έχει τον παίκτη, την Κυριακή με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας. Ο Ρουμπάκης όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με τον ΠΟΑ και είναι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα η μεταγραφή του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Γέργερης για να εξασφαλίσει την παραμονή της  στην FOOTBALL LEAGUE 2.
Για τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ,του Παναθηναικού, του Εργοτέλη και του ΠΟΑ, είχαν γίνει πολλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, με διάφορες ομάδες, αλλά τελικά κατέληξε στον Ρούβα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...