24 January 2012

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ: Η Συνέντευξη τύπου


Tαουσιάνης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”
Οπως και οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. 
Ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, δήλωσε πως  «πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Ρούβας: Πάει για το "μπαμ" με Ρουμπάκη



Ρούβας: 
Πάει για το "μπαμ" με Ρουμπάκη

Λίγες ώρες έπειτα από τη μεγάλη νίκη στα Χανιά επί του ΑΟΧ, η ομάδα της Γέργερης ετοιμάζεται - σύμφωνα με πληροφορίες του CreteSports.gr - να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ της και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Εργοτέλη, Μανώλη Ρουμπάκη


(βίντεο) ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΡΟΥΒΑΣ [22.01.2012.]

ΑΟ Χανιά - Ρούβας : 0-1




Tαουσιάνης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”
Στο παιχνίδι της παραμονής στην FOOTBALLLEAGUE 2 μπήκε ο Ρούβας μετά το μεγάλο διλπό που έκανε στα Χανιά επί του ΑΟΧ (0-1). 

17 January 2012

Φουκαράκης: «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια»



Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, Γιάννης Φουκαράκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, cretesports, αναφέρθηκε στα αίτια που η ομάδα της Γέργερης δεν είχε «γευτεί» μέχρι πρότινος τη χαρά της νίκης: 
«Ήταν και ψυχολογικό το πρόβλημα μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα ενισχύθηκε και με παίκτες με ποιότητα που βοηθούν και σίγουρα από τώρα και μετά θα είμαστε πολύ καλύτεροι», 
ενώ πρόσθεσε για τη σημασία της έδρας:
«αποτελεί βαρόμετρο για κάθε ομάδα στην τρίτη κατηγορία, αφού αν κερδίσεις τα παιχνίδια στην έδρα σου είσαι κατά 80% σωσμένος».

Πρώτη για Ταουσιάνη



Ο διάδοχος του Μύρωνα Σηφάκη στον πάγκο του Ρούβα, Γιάννης Ταουσιάνης έπιασε δουλεία και προετοιμάζει την νέα του ομάδα για το εκτός έδρας κρητικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Χανιών την Κυριακή.

Με δηλώσεις του στην αθλητική “Πατρίδα” ο νέος τεχνικός της ομάδας της Γέργερης μίλησε για την ομάδα του Ρούβα όπως την είδε από τις κερκίδες στο ματς με την Γλυφάδα:


Ο Ρούβας κέρδισε δίκαια. Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Με τις κινήσεις που έγιναν αλλά και θα γίνουν έχουμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να σωθούμε”.


Athletich Radio

ΡΟΥΒΑΣ - ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ [15.01.2012.]

15.01.2012. ΡΟΥΒΑΣ- ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: 2-0

@glyfadafc.gr

Πρώτοι βαθμοί για Ρούβα
Ξεσπώντας στα τελευταία λεπτά ο Ρούβας επικράτησε 2-0 της Γλυφάδας και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2.

16 January 2012

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΡΟΥΒΑ


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Γ` ΕΘΝΙΚΗ(2-0) ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Στην ιστορία θα γραφτεί η 15η Ιανουαρίου 2012 για τον Ρούβα, καθώς η ομάδα της Γέργερης πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Γ` Εθνική. Έπρεπε να βγει ομίχλη για να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο ο Ρούβας, απέναντι στην Γλυφάδα, την οποία κέρδισε με σκορ 2-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Φουκαράκη.

Οι Μεσσαρίτες έσπασαν το ρόδι στο πρωτάθλημα παρόντος του Γιάννη Ταουσιάνη στην εξέδρα. Με όλα του τα μεταγραφικά αποκτήματα στην 11άδα ο Ρούβας έπαιξε με πάθος για τη νίκη και την πήρε δίκαια απέναντι σε μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. 


Αυτό το αποτέλεσμα σηματοδοτεί πλέον μια καλύτερη μέρα για τους νεοφώτιστους που έδειξαν χθες ότι δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να πετάξουν λευκή πετσέτα αλλά αντίθετα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Ρούβας παρουσιάστηκε χθες αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και το έδειξε από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα την οποία χθες κοουτσάρισε ο  Τεχνικός Διευθυντής Μανόλης Μουζουράκης αγωνίστηκε με το μαχαίρι στα δόντια και έστω και δύσκολα έφτασε πανάξια στην κατάκτηση της πρώτης της νίκης.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χριστοδουλάκη. Από δεξιά έπαιξε ο Κορδονούρης, αριστερά ο Παπαχρίστος, και στο κέντρο της άμυνας οι Πατελής - Ανυφαντάκης. Στο κέντρο αμυντικοί χαφ ήταν οι Χαλκιαδάκης και Σταθόγλου, πιο μπροστά τους ο Πουλάκης στην πρώτη του εμφάνιση, δεξιά ο Περογραμβράκης, αριστερά ο Ταχμαζίδης και στην κορυφή ο Φουκαράκης.
Στο ξεκίνημα του αγώνα η Γλυφάδα μπήκε πιο δυνατά και είχε δυο τρεις καλές στιγμές αλλά η άμυνα του Ρούβα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ

 Μανόλης Μουζουράκης
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά το παιχνίδι ο Μανόλης Μουζουράκης για την επικράτηση της ομάδας του. Ο Τεχνικός Διευθυντής  του Ρούβα εκτέλεσε χθες χρέη προπονητή και υπό τις οδηγίες του η ομάδα της Γέργεργης πέτυχε την πρώτη νίκη της σε επαγγελματική κατηγορία. Ο κ. Μουζουράκης αναφερόμενος στο παιχνίδι χαρακτήρισε τη νίκη ιστορική και την αφιέρωσε στον Μύρωνα Σηφάκη που αποτελεί παρελθόν, αλλά και στον Γιάννη Ταουσιάνη που από σήμερα πιάνει δουλειά.


“Συγχαρητήρια στα παιδιά, πέτυχαν μια ιστορική νίκη γιατί ήταν η πρώτη στην Γ` Εθνική και στο φετινό πρωτάθλημα” είπε ο κ. Μουζουράκης και πρόσθεσε: “Παίξαμε απέναντι σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες και τα καταφέραμε περίφημα. Κερδίσαμε όλες τις μονομαχίες και δείξαμε από την αρχή ότι εμείς είμαστε το αφεντικό στο ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μύρωνα Σηφάκη για την δουλειά που έκανε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες έπαιξαν και γι’ αυτόν αλλά και για τον Γιάννη Ταουσιάνη στον οποίο εύχομαι να πετύχει στον Ρούβα και να τον πάει εκεί που του αξίζει”.


09 January 2012

(βίντεο) ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ [08.01.2012.]

Η Ζάκυνθος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 του Ρούβα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους νησιώτες πέτυχε στο 84' ο Νεόφυτος ενώ στο 71' ο Κόντι είχε προσπάθεια στο δοκάρι
 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ (1 - 0)
 

Μετά από ένα καλό β' ημίχρονο, η Ζάκυνθος λοιπόν κατάφερε να πάρει τη νίκη με το γκολ του Νεοφύτου στο 84ο λεπτό. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών ο Ρούβας παραμένει χωρίς νίκη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...