02 October 2012

ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ : Με την ευλογία της εκκλησίας


Επισήμως …και με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά σήμερα Παρασκευή 28/9 απόγευμα ο Ρούβας με τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Γέργερης παρουσία των ποδοσφαιριστών του διοικητικού συμβουλίου και των φίλων της ομάδας. 

Αμέσως μετά τον αγιασμό οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο για την καθιερωμένη φωτογράφιση και στη συνέχεια προπόνηση , ενώ την ίδια ώρα οι παράγοντες συμμετείχαν σε διοικητικό συμβούλιο στα αποδυτήρια. Μετά το πέρας της προπόνησης όλοι μαζί παρακάθισαν σε τραπέζι με αντικριστό που προσέφερε ο πρόεδρος με αφορμή και τη γέννηση του γιού του .
Επισήμως και με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε ο Ρούβας
Με την ευλογία της εκκλησίας


Ο πρόεδρος κ. Αναστασάκης

Στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος ευχήθηκε υγεία και ζήτησε απ όλους να αγωνίζονται με πάθος και προ πάντων με ήθος. 
Add caption

Χαρακτήρισε όλη την ομάδα μια μεγάλη οικογένεια και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό γι αυτήν όπως το ίδιο θα κάνει το Δ.Σ και το τεχνικό τιμ. Ανακοίνωσε ότι οι αγώνες κατά 95% θα μεταδίδονται ζωντανά από το ΚΡΗΤΗ ΤV, ενώ υπάρχει επαφή με χορηγούς που αναγνωρίζουν το έργο και την προσπάθεια και θέλουν να βοηθήσουν. Μίλησε για την εκπροσώπηση του στο Δ.Σ, της ΕΠΑΕ ενώ ανακοίνωσε την συνεργασία με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών εντός κι εκτός έδρας.

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είστε όλοι στο τέλος ευχαριστημένοι ,,,» είπε ενώ τελειώνοντας ζήτησε απ όλους να φωνάξουν δυνατά το γνωστό σύνθημα της ομάδας : « Ρούβας γερά, Ρούβας γερά…»
ο Γιάννης Φουκαράκης
ο Γιάννης Φουκαράκης

Με δεκανίκια ο Φουκαράκης…

Εν τω μεταξύ αν και έδωσε το παρόν στο γήπεδο δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Γιάννης Φουκαράκης καθώς είχε πρόβλημα στο πόδι από μόλυνση που προκλήθηκε πιθανότατα από μικρόβιο. Ο επιθετικός του Ρούβα θα απουσιάσει από τις εκδηλώσεις της ομάδας για ένα περίπου δεκαήμερο , όσο διάστημα δηλαδή θα χρειαστεί να αναρρώσει σύμφωνα και με τους θεράποντες γιατρούς του.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...