27 July 2012

Το κρεοπωλείο Δατσέρης σήκωσε την κούπα


Έπεσε η αυλαία του 35ου τουρνουά “ξενοδοχείο Megim” 8X8 στο calcetto με τον τελικό ανάμεσα στις 2 ομάδες φιναλίστ ΚΟΖΑΜΠΑΤΖΗ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΤΣΕΡΗΣ με τους δεύτερους να “βγαίνουν” νικητές με σκόρ 3-5. Αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς το σκορ είχε διαμορφωθεί 3-4 και το τελικό 3-5 γράφτηκε με πέναλτι!
Το κρεοπωλείο Δατσέρης σήκωσε την κούπα
Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε και μέσα και έξω απο το γήπεδο τόσο απο τους ποδοσφαιριστές όσο και απο τους φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν στο calcetto για να παρακολουθήσουν έναν ενδιαφέρων αγώνα.

Επειτα ακολούθησαν οι απονομές των φιναλίστ του πρώτου σκόρερ, του καλύτερου τερματοφύλακα της ομάδας “ήθους” και της ομάδας με την πολύχρονη παρουσία στα τουρνουά του calcetto.
Οι πρωταθλητές του 35ου Τουρνουά “Κρεοπωλείο Δατσέρης” παίρνουν το κύπελλο
απο τον διευθυντή της ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ Μανώλη Μουζουράκη


Για τις απονομές παραβρέθηκαν οι :Άρης Κουκλινός , Τσαμπουράκης Νίκος , Καταξινός Νίκος ο διευθυντής της ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ Μανώλης Μουζουράκης και ο δημοσιογράφος τους Athleticradio.gr και του Athletic Radio 104.2, Μανόλης Χρονάκης.


Το calcetto επίσης τίμησε τους γονείς του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Κώστα Κανιτάκη καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του calcetto και είχε ξεκινήσει το 35ο τουρνουά ως μέλος της ομάδας των “Αδισταχτων”.


Η δευτεραθλήτρια ομάδα του τουρνουά “Κοζαμπάτζη” βραβεύετε από τον κ. Χρονάκη
Ο κ. Κανιτάκης παραλαμβάνει την πλακέτα απο τον κ. Καταξινό “Γενικός αρχηγός της τότε ομάδας του calcetto και αρχηγός της ομάδας των αδίσταχτων”
Η ομάδα “παλιά κρασιά” βραβεύετε σαν ομάδα ήθους απο τον Ν. Τσαμπουράκη
Ομάδα με πολύχρονη παρουσία η ομάδα “Νέος Ζεύς”. Την βράβευση κάνει ο κ. Άρης Κουκλινός.
Ο κ. Χρονάκης (δημοσιογράφος του athleticradio) βραβεύει τον μικρό Δασκαλάκη σαν καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά
Η ομάδα “ΚΟΖΑΜΠΑΤΖΗ” με τα μετάλλια…
 πηγή Athletic Radio 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...