21 May 2012

ΑΝΕΚ SUPERFAST : Καλώς ήλθατε στο πλοίο!

ANEK LINES and SUPERFAST FERRIES online booking
ANEK SUPERFAST

Η Superfast Ferries, σας καλωσορίζει σε μιά αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Όλοι εμείς στην Superfast Ferries® έχουμε ένα στόχο: Να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε αυτό που εμείς αποκαλούμε Εμπειρία Superfast: προσεγμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, τις οποίες οι επιβάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν σε όλα τα πλοία του στόλου μας – το νεότερο και γρηγορότερο στην Ευρώπη.

Η υλοποίηση του όραματος της Superfast Ferries ξεκίνησε το 1995 με τη δρομολόγηση στην Aδριατική των 2 πρώτων πλοίων, θέτοντας νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές, καθιερώνοντας τη Superfast Ferries ως τη νέα, πρωτοποριακή επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Eλλάδας και Iταλίας. 

Σήμερα ένας στόλος από 4 ταχύτατα και υπερσύγχρονα πλοία σας προσφέρει καθημερινά δρομολόγια από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας προς τα λιμάνια της Ανκόνας καί του Μπάρι στην Ιταλία. 
Από το Μάρτιο του 2009, η  Superfast Ferries πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά προς Ηράκλειο, προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η Superfast Ferries και στην Αδριατική.

Superfast Ferries S.A., καθώς και όλα τα πλοία του Ομίλου είναι πιστοποιημένα κατά τον κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης ISM σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SOLAS για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και κατά τα διεθνή πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητος ISO 9001:2000 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004. H πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 & ISO 14001:2004 έγινε από τον Αμερικανικό Φορέα Πιστοποίησης ABS Quality Evaluations του διεθνούς Ομίλου Εταιριών American Bureau of Shipping (ABS). H πιστοποίηση κατά τον κώδικα Διαχείρισης Ποιότητος ISO 9001:2000 αποτελεί αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος.

Η Superfast Ferries, είναι 100% θυγατρική της Attica Group www.attica-group.com  , εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

To 2004 η Attica Group ψηφίστηκε ως «Η Καλύτερη Εταιρία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List. 

Το 2006 η Blue Star Ferries ψηφίστηκε ως «Η Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List. 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Superfast Ferries. 

Καλώς ήλθατε στο πλοίο

SUPERFAST FERRIES S.A. Κεντρικά Γραφεία: 
Λεωφ. Συγγρού 123-125 και Τορβά 3, 117 45 , Αθήνα, Ελλάδα 
τηλ: 210 8919000, φαξ: 210 8919029

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:
Για τη γραμμή της Ανκόνα: 210 8919700
Για τη γραμμή του Μπάρι: 210 8919130


Ηράκλειο
Δημοκρατίας 11, 
71306 Ηράκλειο, Κρήτη
τηλ: 2810-308000
Φαξ: 2810-308009
E-mail: info.heraklion@attica-group.com  

ON LINE BOOKING 
Για να κλείσετε θέση στη δική σας "Εμπειρία Superfast Ferries " έχετε τις παρακάτω επιλογές:

1. Χρησιμοποιήστε το Online σύστημα κρατήσεων της Superfast Ferries για να βρείτε το κόστος και τις δυνατότητες διαμονής που θα διευκολύνουν το σχεδιασμό του ταξιδιού σας. Με 6 απλά βήματα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας γρήγορα και με ασφάλεια.* Το Online σύστημα κρατήσεων δέχεται πληρωμές με κάρτες VISA και Mastercard. Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας λαμβάνετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τον κωδικό κράτησής σας. Με τον αριθμό αυτό θα παραλάβετε το εισιτήριό σας από το booth της Superfast Ferries στο λιμάνι 2-3 ώρες πριν την αναχώρηση σας.

2. Συμπληρώστε και αποστείλετε τη Φόρμα Κράτησης. Ένας υπάλληλος του τμήματος κρατήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας δίνοντάς σας τον κωδικό μιας προαιρετικής κράτησης και συμβουλές για τυχόν οικονομικές προσφορές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για τρόπους πληρωμής σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

3. Η Superfast Ferries έχει ένα ευρύ δίκτυο δικών της γραφείων καθώς και τοπικούς αντιπροσώπους. Επιλέξτε το πιο κοντινό σας γραφείο της Superfast Ferries ή τοπικό αντιπρόσωπο της εταιρείας για να κάνετε την κράτησή σας. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στον δικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα.

* Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν το Online σύστημα κρατήσεων δεν υποστηρίζει κρατήσεις που περιλαμβάνουν γεύματα, κατοικίδια, αναπηρικές καμπίνες και καμπίνες για κατοικίδια. Στις περιπτώσεις αυτές, παρακαλούμε όπως επιλέξετε κάποιον από τους άλλους δύο τρόπους κράτησης.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...