29 February 2012

Ασταμάτητο «τρένο» με πορεία... πρωταθλητισμού ο Ρούβας!

Oμάδα ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ
Από τους μηδέν βαθμούς με το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, στις πέντε διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς ήττα έφτασε ο Ρούβας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει έντεκα πόντους που τον έχουν φέρει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο κοντά στο στόχο της σωτηρίας!

Μία αγωνιστική προτού αναλάβει ο Γιάννης Ταουσιάνης την τεχνική ηγεσία του Ρούβα, η ομάδα της Γέργερης ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2. Ένα αήττητο σερί που την έχει φέρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Μέχρι και την 4η αγωνιστική,οι Κρητικοί δεν είχαν καταφέρει να βάλουν βαθμούς στο… σακούλι τους. Έκτοτε και μετά τη χθεσινή (26/02) επικράτησή τους (3-2) κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, ο Ρούβας μετρά πέντε σερί αγωνιστικές δίχως ήττα, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και συνολικά έντεκα βαθμούς, εκ των οποίων οι οκτώ με προπονητή τον Γιάννη Ταουσιάνη!

Επίσης, τα οκτώ τέρματα που έχουν στο ενεργητικό τους οι Κρητικοί έχουν επιτευχθεί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μόλις το ένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανηλειακό.

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ έχει σημειώσει ο 24χρονος επιθετικός, Αλέξανδρος Περογαμβράκης, που χθες (26/02) πέτυχε χατ τρικ απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Τέλος, το αξιοσημείωτο είναι ότι από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 26 Φεβρουαρίου, οπότε διεξήχθησαν η 6η έως την 10η αγωνιστική, ο Ρούβας πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μαζί με τους Απόλλωνα Σμύρνης και Πανηλειακό, που έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Ακολουθεί η Ζάκυνθος με εννιά πόντους.
=
Οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες από την 6η έως την 10η αγωνιστική:
Απόλλων Σμύρνης    12
Πανηλειακός    12
Ρούβας    11
Ζάκυνθος    9
ΑΟ Γλυφάδας    6
Καλαμάτα    5
Αστέρας Μαγούλας    4
Ηλυσιακός    4
ΠΑΟ Ρουφ    3
Προοδευτική    2
ΑΟ Χανιά    1



Πηγή: OnSports.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...