20 February 2012

Αντωνάκης: "Μια οικογένεια"

 Θοδωρής Αντωνάκης 

      Για την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ μίλησε ο σκόρερ του Ρούβα Θοδωρής Αντωνάκης και στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που δεν αξιοποίησε η ομάδα του και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο σκόρερ του Ρούβα Θοδωρής Αντωνάκης, μιλώντας στο CreteSports.gr, δεν θέλησε να κρυφτεί και αναγνώρισε ότι το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ πήγε χαμένο.

    "Στα πρώτα λεπτά δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι, είχαμε ευκαιρίες αλλά η αδράνεια που δείξαμε στο 0-1 μας έφερε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα" είπε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Ταουσιάνη, που χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό της ισοπαλίας με τον ΠΑΟ Ρουφ.

"Κοιτάζουμε τώρα το επόμενο παιγνίδι στη Μαγούλα, όμως σε ο,τι αφορά τους αντιπάλους, δεν κοιτάζουμε ομάδες, απλώς ζητάμε να παίρνουμε βαθμό βαθμούς. Θα έπρεπε με ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους να παίρνουμε 3 βαθμούς" τόνισε ο Θοδωρής Αντωνάκης. Ο σκόρερ των κρητικών πάντως είχε να πει για τη συνέχεια πως ήταν απλώς η σειρά του να βοηθήσει τον Ρούβα, μια ομάδα στην οποία όλοι είναι "μια οικογένεια" όπως περιέγραψε το κλίμα.

Πηγή: cretesports.gr
2012-02-20

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...